Bläck Rokit – Vaata mind 2008 (Tõeline mees)

Jaga sõpradega

Üks arvamus

  • HinneEi hinnanud
    Betty


    I don’t really have any aidvce and you seem to have figured the trick (at least for today!) but I did want to comment my three year old often doesn’t nap on the weekends beacsue she is so excited to have us home with her (we work ouside the home!) but ocasionally she will go to her room and we close the door and she plays for a few minutes (about 5 or so) and then she starts holalring I’ve had a good nap mommy! This always cracks me up I wonder at what point the day will come when she realizes we listen to her through the monitor! Hopefully tomorrow is another successful day for you!

Mida arvad artisti Bläck Rokit loost "Vaata mind 2008 (Tõeline mees)" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Bläck Rokit – Vaata mind 2008 (Tõeline mees)Vaata mind 2008 (Tõeline mees)

Aasta: 2008


Bläck Rokit – Vaata mind 2008 (Tõeline mees) sõnad

Nonii nonii nonii,vaata mind
vaata vaata vaata mind(4x)

talvel uisutan, kuid suvel püüan kala mere ääres
kogun marke, joonistan, spordist ikka lugu pean
näitex möödund kolmapäeval mängisin ma üksi kulli
looduses mul meedib käia siis saab linnulaulu kuulda
üldse meeldib kõike teha,igasugu vingeid asju
näiteks teisipäeval panin kokku suure teleka

vaata vaata vaata mind(4x)

juba poisipõlves olin päris hea fantaasiaga
näitex polnud mul probleemiks teha vannist padi
elus hätta ma ei jää,olen selles päris kindel
kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit
läinud reedel tegin peedist pesumasinale trumli
jah,ei ole tõesti asju, millega ei tulex toime

vaata vaata vaata mind(4x)

mulle meedib üldse mõelda igasugu asju välja
pärast teen siis nendest asju et ka teistel olex hea
suhtlemises olen tugev ,suhtlen täitsa vabalt
näitex eile terve päeva rääkisin ma sõbraga
niisiis olen mitmekülgne,ilus ,tark ja osav
näitex võin ma ära süüa terve tonn briketti

vaata vaata vaata mind(4x)

eile tegin väikse katse,panin pirukasse muna
maitse oli nagu oleks pirukasse pandud muna
tulevikus on mul plaan teha võimas firma
seal mul töötab neli töölist, mina olen rahul
kunagi mul pole igav,kuna olen huvitav
isegi kui mul on igav ,kõik mul tuleb välja

vaata vaata vaata mind....

<
See video lisati lehele Tuesday 10 March, 2009 Tõmba artisti Tarmo Pihlap Vaata mind 2008 (Tõeline mees) alla Tarmo Pihlap - Vaata mind 2008 (Tõeline mees) .mp3 download Muusikavideod Pop Vaata mind 2008 (Tõeline mees) lyrics can be found here Siit saad lugeda Vaata mind 2008 (Tõeline mees) sõnad ja vaadata selle loo videot
Lugu valmis 2008 aastal
Seda videot on vaadatud juba


Teised lood, mis on väärt kuulamist