Elmar Liitmaa – Minu Tiitlid

Jaga sõpradega

Mida arvad artisti Elmar Liitmaa loost "Minu Tiitlid" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Elmar Liitmaa – Minu TiitlidMinu Tiitlid

Elmar Liitmaa – Minu Tiitlid sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

<
See video lisati lehele Saturday 08 August, 2009 Tõmba artisti Mari-Leen Minu Tiitlid alla Mari-Leen - Minu Tiitlid .mp3 download Muusikavideod Pop Minu Tiitlid lyrics can be found here Siit saad lugeda Minu Tiitlid sõnad ja vaadata selle loo videot

sõnad ja viis: Sven Lõhmus esitaja: Mari-Leen Kaselaan. Albumilt 1987


Lugu valmis aastal
Seda videot on vaadatud juba

elmar lass Liis liitmaa minu tiitlid


Vaata artisti Mari-Leen profiili