Horricane – The End’s Facade

Artisti Horricane album nimega "The End´s Facade" ilmus plaadifirma Selfrelease alt 1. aprill 2009 aastal.


1. Civilizations Collide
2. Chromatic Zone
3. The End’s Façade
4. The Devil Hides in the Fumes
5. Aviophobic Fluid State
6. Perimeter of Hate
7. Psychotic Rage
8. Rain

The End´s Facade

Ilmumiskuupäev: 1. aprill 2009
Plaadifirma: Selfrelease

Mida arvad artisti Horricane albumist The End´s Facade Sina?

You must be logged in to post a comment.