JYRI – Ma ei oska veel öelda su nime

Jaga sõpradega

Üks arvamus

  • HinneEi hinnanud
    Anonüümne


    hea

Mida arvad artisti JYRI loost "Ma ei oska veel öelda su nime" Sina?


You must be logged in to post a comment.

JYRI – Ma ei oska veel öelda su nimeMa ei oska veel öelda su nime

JYRI – Ma ei oska veel öelda su nime sõnad

ma ei oska veel öelda su nime
silmad udused nägu ei näe
aga läbi mu tunnete vine
juba hingeni laotuvad käed

oled kusagil ootel nii rusuv
lahti rebitud trööstitust ööst
kohvrid pakitud jalgades usun
tuksleb mineku meeletu sööst

veel me päevade raamat on tühi
alles otsime keda ei tea
aga millise rõõmuga pühib
elu ise me kohtumisteed

<
See video lisati lehele Wednesday 15 April, 2009 Tõmba artisti Fofkin, Vesikas & Kali Briis Ma ei oska veel öelda su nime alla Fofkin, Vesikas & Kali Briis - Ma ei oska veel öelda su nime .mp3 download Muu muusika Muusikavideod Ma ei oska veel öelda su nime lyrics can be found here Siit saad lugeda Ma ei oska veel öelda su nime sõnad ja vaadata selle loo videot
Lugu valmis aastal
Seda videot on vaadatud juba