Memoriaalansambel – Helista Mulle Mobiilile

Jaga sõpradega

Üks arvamus

  • Hinne22222
    Marie


    see on ice creami esituses parem ma arvan
    aga noh see läheb kiiremini ka!

Mida arvad artisti Memoriaalansambel loost "Helista Mulle Mobiilile" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Memoriaalansambel – Helista Mulle MobiilileHelista Mulle Mobiilile
Hinne22222

Memoriaalansambel – Helista Mulle Mobiilile sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

<
See video lisati lehele Saturday 28 March, 2009 Tõmba artisti Toomas Anni Helista Mulle Mobiilile alla Toomas Anni - Helista Mulle Mobiilile .mp3 download Muusikavideod Pop Rock Helista Mulle Mobiilile lyrics can be found here Siit saad lugeda Helista Mulle Mobiilile sõnad ja vaadata selle loo videot
Lugu valmis aastal
Seda videot on vaadatud juba

Helista Memoriaalansambel Mobiilile Mulle


Vaata artisti Toomas Anni profiili