Monitor ja Piret Palm – Ei näe ma teisi

Jaga sõpradega

Mida arvad artisti Monitor ja Piret Palm loost "Ei näe ma teisi" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Monitor ja Piret Palm – Ei näe ma teisiEi näe ma teisi

Aasta:


Monitor ja Piret Palm – Ei näe ma teisi sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

  <
  See video lisati lehele Monday 23 November, 2009 Tõmba artisti Jüri Homenja Ei näe ma teisi alla Jüri Homenja - Ei näe ma teisi .mp3 download Muusikavideod Pop Ei näe ma teisi lyrics can be found here Siit saad lugeda Ei näe ma teisi sõnad ja vaadata selle loo videot
  Lugu valmis aastal
  Seda videot on vaadatud juba

  1983 80s CRAZY Drive eesti ei estonia Harwood Heldur Karmo ma me Monitor näe Palm piret Ronald teisi you


  Teised lood, mis on väärt kuulamist