Psychoterror – 28 õltsi ja Exploitedi plaat

Jaga sõpradega

Mida arvad artisti Psychoterror loost "28 õltsi ja Exploitedi plaat" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Psychoterror – 28 õltsi ja Exploitedi plaat28 õltsi ja Exploitedi plaat

Aasta: 1996


Psychoterror – 28 õltsi ja Exploitedi plaat sõnad

täna ma ei tea
ja teada ei taha
võib-olla pärastpoole
tapan enda maha
on aasta 2000
võib-olla veel ei ole
on maailmalõpu aeg
anarhia nüüd ja kohe
täna ei kepi mind miski
ei tõmba ka elumõnud
nüüd on kõik pajebatt
mul on punkrock ja õlu
olen elegantne ja purjus
olen maailma naba
olen cha-cha-cha
olen totaalselt vaba

<
See video lisati lehele Tuesday 10 March, 2009 Tõmba artisti Compromise Blue 28 õltsi ja Exploitedi plaat alla Compromise Blue - 28 õltsi ja Exploitedi plaat .mp3 download Muusikavideod Rock 28 õltsi ja Exploitedi plaat lyrics can be found here Siit saad lugeda 28 õltsi ja Exploitedi plaat sõnad ja vaadata selle loo videot
Lugu valmis 1996 aastal
Seda videot on vaadatud juba