Psychoterror – Freddy, löö esimesena!

Jaga sõpradega

Mida arvad artisti Psychoterror loost "Freddy, löö esimesena!" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Psychoterror – Freddy, löö esimesena!Freddy, löö esimesena!

Aasta: 2004


Psychoterror – Freddy, löö esimesena! sõnad

Jälle mul ei ole kuhugile minna.
Jälle mul ei ole kusagil olla.
Jälle mul ei ole raha.
Jälle olen ma nii paha.

Jälle mul on närvid läbi.
Jälle mul on püksis käbi.
Orav näris püksid läbi.
Jälle mul, jälle mul.

Jälle mul on moll sees.
Jälle mul on sitem veel.

Freddy, löö esimesena.

<
See video lisati lehele Tuesday 10 March, 2009 Tõmba artisti Mimicry Freddy, löö esimesena! alla Mimicry - Freddy, löö esimesena! .mp3 download Muusikavideod Rock Freddy, löö esimesena! lyrics can be found here Siit saad lugeda Freddy, löö esimesena! sõnad ja vaadata selle loo videot
Lugu valmis 2004 aastal
Seda videot on vaadatud juba


Vaata artisti Mimicry profiili