Sõpruse Puiestee – Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head

Jaga sõpradega

Mida arvad artisti Sõpruse Puiestee loost "Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Sõpruse Puiestee – Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja headMa olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head

Aasta: 2003


Sõpruse Puiestee – Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head sõnad

mu ema rääkis mulle, et Jeesus armastab meid
ja mida me vajame küll seda juba Jumal teab
meile on antud tuhandeid võimalusi, sadu teid
ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head

ja on ju tore elada siin ime-imelises ilmas
kus lihtsalt ei saa teisiti kui rõõmustama peab
ma nutan ainult siis kui miskit on mul silmas
ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head

<
See video lisati lehele Tuesday 10 March, 2009 Tõmba artisti Tajo Kadajas Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head alla Tajo Kadajas - Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head .mp3 download Muusikavideod Rock Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head lyrics can be found here Siit saad lugeda Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head sõnad ja vaadata selle loo videot
Lugu valmis 2003 aastal
Seda videot on vaadatud juba


Vaata artisti Tajo Kadajas profiili