Tajo Kadajas – Ootan Sind ma järve ääres

Jaga sõpradega

Üks arvamus

  • HinneEi hinnanud
    olav


    se on väga ilus laul

Mida arvad artisti Tajo Kadajas loost "Ootan Sind ma järve ääres" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Tajo Kadajas – Ootan Sind ma järve ääresOotan Sind ma järve ääres

Tajo Kadajas – Ootan Sind ma järve ääres sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

<
See video lisati lehele Tuesday 19 January, 2010 Tõmba artisti Marju Länik Ootan Sind ma järve ääres alla Marju Länik - Ootan Sind ma järve ääres .mp3 download Dance Muusikavideod Ootan Sind ma järve ääres lyrics can be found here Siit saad lugeda Ootan Sind ma järve ääres sõnad ja vaadata selle loo videot

Uue aasta tervitus. Õnnitlus uue aasta puhul. Heldur Karmo kirjutatud laulusõnad


Lugu valmis aastal
Seda videot on vaadatud juba


Vaata artisti Marju Länik profiili