Tajo Kadajas – Päeval, mil mind enam pole

Jaga sõpradega

Mida arvad artisti Tajo Kadajas loost "Päeval, mil mind enam pole" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Tajo Kadajas – Päeval, mil mind enam polePäeval, mil mind enam pole

Aasta: 2008


Tajo Kadajas – Päeval, mil mind enam pole sõnad

PÄEVAL, MIL MIND ENAM POLE

Mu viimane laul
jäägu Sinule laulda,
päeval mil mind enam pole.
Sina, kes oled
loonud mind loojaks,
mul muud Sulle anda ei ole,

Ma tean, et Sul kinkinud
olen vaid valu,
ära hoia mind nõnda meeles.
Lihtsalt laula mu laulu,
muud ma ei palu,
andeks ?€“ andmise keeles.

Las teele mind saata
Su helisev hääl.
ülalt pilvi mul kuulata luba.
üks laul, vaid üks laul,
las me vahele jääb,
kui öö mulle viibanud juba.

<
See video lisati lehele Tuesday 10 March, 2009 Tõmba artisti Päratrust Päeval, mil mind enam pole alla Päratrust - Päeval, mil mind enam pole .mp3 download Muu muusika Muusikavideod Päeval, mil mind enam pole lyrics can be found here Siit saad lugeda Päeval, mil mind enam pole sõnad ja vaadata selle loo videot

Nõukogude Eesti Primi punk grupp Päratrust ( "Jäänuk Trust"), kes tegi ka underground komöödia kinos, mis oli näidatud ajal viibimine. Töörühm koosnes peamiselt kunsti õpilaste ja oli aktiivne aasta lõpus 70-s, varajase 80-s. Liikmed läks moodustada edukas rock rühmade Vanemõde ja Singer Vinger ", mille hiljem üks on endiselt aktiivne.


Lugu valmis 2008 aastal
Seda videot on vaadatud juba