Tundmatu Esitaja – Tallinn mu Tallinn

Jaga sõpradega

Mida arvad artisti Tundmatu Esitaja loost "Tallinn mu Tallinn" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Tundmatu Esitaja – Tallinn mu TallinnTallinn mu Tallinn

Aasta: 1978


Tundmatu Esitaja – Tallinn mu Tallinn sõnad

Instrumentaallugu

Kui kellelgi on infot loo autori kohta oleks tore kui sellest ka kommentaarides teistele teada annaksite .;)

<
See video lisati lehele Saturday 18 July, 2009 Tõmba artisti Jam Tallinn mu Tallinn alla Jam - Tallinn mu Tallinn .mp3 download Muusikavideod Rock Tallinn mu Tallinn lyrics can be found here Siit saad lugeda Tallinn mu Tallinn sõnad ja vaadata selle loo videot
Lugu valmis 1978 aastal
Seda videot on vaadatud juba

1978 70s eesti estonia mu tallinn telefilm


Teised lood, mis on väärt kuulamist