Vanilla Ninja – Traces of Sadness

Artisti Vanilla Ninja album nimega "Traces Of Sadness" ilmus plaadifirma Bros Records alt juunis 2004 aastal.


1. Tough Enough
2. Traces of Sadness
3. Stay
4. When the Indians Cry
5. Don’t Go Too Fast
6. Heartless
7. Liar
8. Don’t You Realize
9. Wherever
10. Metal Queen
11. Looking for a Hero
12. Destroyed by You
13. Traces of Sadness (Extended Version)
14. Heartless (Extended Version) – 7:38

Traces Of Sadness

Ilmumiskuupäev: juunis 2004
Plaadifirma: Bros Records

2 kommentaari

  • HinneEi hinnanud

    see on nii nii hea lugu et ma ei suuda seda ära pannagi

    • HinneEi hinnanud

      See album on minu lemmik.

    Mida arvad artisti Vanilla Ninja albumist Traces Of Sadness Sina?

    You must be logged in to post a comment.