Agent M – Kus on mu kodu

Jaga sõpradega

Üks arvamus

  • HinneEi hinnanud
    Diana


    Hi JackI’m a Deputy Headteacher in Bolton and I just LOVE what you have done with Kodu. I’m especially iseremspd with the way you are willing to share what you have learned. I will show my pupils this week so they can have a go themselves!Well done and keep blogging!Mr. Mitchell

Mida arvad artisti Agent M loost "Kus on mu kodu" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Agent M – Kus on mu koduKus on mu kodu

Aasta: 2006


Agent M – Kus on mu kodu sõnad

Kuhu kadus minu tänav,
alles hommikul siit lendasin linna,
see ju oli alles täna,
kui kõndisin siin

nüüd ei leia oma kodu,
oh kuidas tahaks juba jõuda ma sinna,
aga see ei lähe läbi,
sest eksisin ma...

Mustamäel, on majad sirgelt reas
nagu male laua peal,
ei tea kuhu käima pean
Sügaval Mustamäel, on majad sirgelt reas
ringi hakkab käima pea,
kui proovin pääseda

Või on see hoopis Lasnamägi,
Enam milleski ei ole nii kindel,
Juba kaugel kodu nägin,
kuid tünga sain taas,

Igal reedel sama jama,
See pole ammu enam esimest korda,
Ei maksa koju minna jala,
kui kesköö on käes

<
See video lisati lehele Tuesday 10 March, 2009 Tõmba artisti Kus on mu kodu alla - Kus on mu kodu .mp3 download Muusikavideod Rock Kus on mu kodu lyrics can be found here Siit saad lugeda Kus on mu kodu sõnad ja vaadata selle loo videot
Lugu valmis 2006 aastal
Seda videot on vaadatud juba


Vaata artisti Teleskoop profiili

Teised lood, mis on väärt kuulamist

Hämarus
Hämarus

Järelhüüe Läinud Suvele
Järelhüüe Läinud Suvele