Ans. Andur – Sa olid mu viimase leveli Lõpuboss (3Pead versioon)

õhk on klaar
su alistasin ma
vabana kõik saavad hingata tiitrid taas jooksevad
kas tuleb osa kaks kes teab
viimases levelis alla jäid
pikslitest verd näen ma taas
suitseb teleekraanil maa
käsi sul enam hästi ei käi elud jäid
ja ammot jätkus ka
laserkiir su lõpuks tuhastas
Jaga sõpradega

Mida arvad artisti Ans. Andur loost "Sa olid mu viimase leveli Lõpuboss (3Pead versioon)" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Ans. Andur – Sa olid mu viimase leveli Lõpuboss (3Pead versioon)Sa olid mu viimase leveli Lõpuboss (3Pead versioon)

Aasta: 2009


Ans. Andur – Sa olid mu viimase leveli Lõpuboss (3Pead versioon) sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

  <
  See video lisati lehele Friday 22 January, 2010 Tõmba artisti Monitor ja Piret Palm Sa olid mu viimase leveli Lõpuboss (3Pead versioon) alla Monitor ja Piret Palm - Sa olid mu viimase leveli Lõpuboss (3Pead versioon) .mp3 download Muusikavideod Rock Sa olid mu viimase leveli Lõpuboss (3Pead versioon) lyrics can be found here Siit saad lugeda Sa olid mu viimase leveli Lõpuboss (3Pead versioon) sõnad ja vaadata selle loo videot
  Lugu valmis 2009 aastal
  Seda videot on vaadatud juba

  3Pead Ans. Andur Eesti Pops Lõpuboss


  Teised lood, mis on väärt kuulamist