Arctic Madness 2 – Talveuni

Jaga sõpradega

4 kommentaari

 • Hinne55555
  talveuni


  väga ilus uni :)

  • HinneEi hinnanud
   pippi


   nii lahe laul kas teile meeldib kaaaaaaaaaaaa

   • HinneEi hinnanud
    pippi


    niiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssss uuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnniiiiiiiii

    • Hinne55555
     pippi


     väga ilus laul ja ka ilus uni mulle meeldib ka ma hakkan nudma nii ilus aga kurvad sõnad kas saa hakkad ka nudma mina hakkan küll ütle et saa armastad mind kas sina ka mina igatahes armastan ma mõdlen sinu üle sina ka mõdle mina olen kõige teha ma võin seksi ka pakuda ma olen 18 ma suitsedan ka muide

    Mida arvad artisti Arctic Madness 2 loost "Talveuni" Sina?


    You must be logged in to post a comment.

Arctic Madness 2 – TalveuniTalveuni
Hinne55555

Arctic Madness 2 – Talveuni sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

  <
  See video lisati lehele Friday 01 October, 2010 Tõmba artisti Kihnu Virve Talveuni alla Kihnu Virve - Talveuni .mp3 download Muusikavideod Pop Talveuni lyrics can be found here Siit saad lugeda Talveuni sõnad ja vaadata selle loo videot
  Lugu valmis aastal
  Seda videot on vaadatud juba


  Teised lood, mis on väärt kuulamist