B.D.Ö. – Eile nägin ma Eestimaad

Jaga sõpradega

Mida arvad artisti B.D.Ö. loost "Eile nägin ma Eestimaad" Sina?


You must be logged in to post a comment.

B.D.Ö. – Eile nägin ma EestimaadEile nägin ma Eestimaad

Aasta: 2009


B.D.Ö. – Eile nägin ma Eestimaad sõnad

Saada B.D.Ö. - le oma video. Paremad saavad sisse!

Loole ”Eile nägin ma Eestimaad” valmis eksperimentaalne video, mille kaasautoriteks on eestimaalsed ise, laadides YouTube’i oma eestiteemalisi videoid. Just nende silmade läbi saab nüüd B.D.Ö vahendamisel vaadata Eestimaad aastal 2009. Video idee autor Lemo lubab, et näha saab nii eestlaste üllaid tegusid, ääretut lollust, lakkamatut peomeeleolu ja imelist Eesti loodust. ”See on pilt, mis avaneb Maailmale Eestist läbi planeedi populaarseima videokanali.”
Video ei saa aga kunagi lõplikult valmis, kuna B.D.Ö. kuulutab välja konkursi uute salvestuste lisamiseks. Parimad kaastööd lisatakse igakuiselt muusikavideosse, mida saab näha jooksvalt You Tube’i keskonnas, B.D.Ö. YouTube kanalist:
www.youtube.com/user/BDOHeavyMetalNonstop

Sõnad ka:

Suvilaid, Soome saunasid,
nägin baare ja plaažisid,
nägin uhkeid garaažisid!

Eile nägin ma Eestimaad!

Laiu siledaid asfalteid,
teksapükstes ja nailonis,
prinke rindu ja pepusid!

Eile nägin ma Eestimaad!

Õliseid laineharjasid,
nummerdatud noorkarjasi.
Ooo ilus aeg, pole varjusid!

Eile nägin ma Eestimaad!

Eile nägin ma Eestimaad!

<
See video lisati lehele Tuesday 14 July, 2009 Tõmba artisti Üllar Jörberg Eile nägin ma Eestimaad alla Üllar Jörberg - Eile nägin ma Eestimaad .mp3 download Metal Muusikavideod Eile nägin ma Eestimaad lyrics can be found here Siit saad lugeda Eile nägin ma Eestimaad sõnad ja vaadata selle loo videot
Lugu valmis 2009 aastal
Seda videot on vaadatud juba


Vaata artisti Üllar Jörberg profiili

Teised lood, mis on väärt kuulamist

Isa, miks on ilmas kurjus
Isa, miks on ilmas kurjus

Carol
Carol

Reisin
Reisin

Megamix 2008
Megamix 2008