FastK – Kuhu sa jooksed, ma tunnen su ema!

Jaga sõpradega

Mida arvad artisti FastK loost "Kuhu sa jooksed, ma tunnen su ema!" Sina?


You must be logged in to post a comment.

FastK – Kuhu sa jooksed, ma tunnen su ema!Kuhu sa jooksed, ma tunnen su ema!

Aasta: 2007


FastK – Kuhu sa jooksed, ma tunnen su ema! sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

    <
    See video lisati lehele Tuesday 10 March, 2009 Tõmba artisti Tajo Kadajas Kuhu sa jooksed, ma tunnen su ema! alla Tajo Kadajas - Kuhu sa jooksed, ma tunnen su ema! .mp3 download Hip Hop Muusikavideod Kuhu sa jooksed, ma tunnen su ema! lyrics can be found here Siit saad lugeda Kuhu sa jooksed, ma tunnen su ema! sõnad ja vaadata selle loo videot
    Lugu valmis 2007 aastal
    Seda videot on vaadatud juba


    Vaata artisti Tajo Kadajas profiili