Janne Saar ja Uku Suviste – Ma ei mõista Sind

Jaga sõpradega

3 kommentaari

Janne Saar ja Uku Suviste – Ma ei mõista SindMa ei mõista Sind

Aasta: 2009


Janne Saar ja Uku Suviste – Ma ei mõista Sind sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

  <
  See video lisati lehele Saturday 30 May, 2009 Tõmba artisti Tajo Kadajas Ma ei mõista Sind alla Tajo Kadajas - Ma ei mõista Sind .mp3 download Muusikavideod Pop Ma ei mõista Sind lyrics can be found here Siit saad lugeda Ma ei mõista Sind sõnad ja vaadata selle loo videot
  Lugu valmis 2009 aastal
  Seda videot on vaadatud juba

  "janne "martin "uku "urban akon cool eesti ei elmar hitllab hu? laul laura live lowry ma madonna mõista muusika myspace new ninja Peeter planetjanne Pop Rändajad saar sind song Sun suviste" symphony tallinn the traffic vanilla võsa" York ärapanija


  Vaata artisti Tajo Kadajas profiili