JYRI – Ma tean et ma tulen kord jälle

Jaga sõpradega

Mida arvad artisti JYRI loost "Ma tean et ma tulen kord jälle" Sina?


You must be logged in to post a comment.

JYRI – Ma tean et ma tulen kord jälleMa tean et ma tulen kord jälle

Aasta: 2007


JYRI – Ma tean et ma tulen kord jälle sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

  <
  See video lisati lehele Tuesday 10 March, 2009 Tõmba artisti Taisi Pettai Ma tean et ma tulen kord jälle alla Taisi Pettai - Ma tean et ma tulen kord jälle .mp3 download Muu muusika Muusikavideod Ma tean et ma tulen kord jälle lyrics can be found here Siit saad lugeda Ma tean et ma tulen kord jälle sõnad ja vaadata selle loo videot

  Me elus olnud raskeid hetki,
  neid meil olnud tuhandeid.
  Rääkimata jäi see lugu,
  siis oli hall mu päev.


  Lugu valmis 2007 aastal
  Seda videot on vaadatud juba