Tajo Kadajas – Ootan Sind ma järve ääres

Jaga sõpradega

Üks arvamus

 • HinneEi hinnanud
  olav


  se on väga ilus laul

Mida arvad artisti Tajo Kadajas loost "Ootan Sind ma järve ääres" Sina?


You must be logged in to post a comment.

Tajo Kadajas – Ootan Sind ma järve ääresOotan Sind ma järve ääres

Tajo Kadajas – Ootan Sind ma järve ääres sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

  <
  See video lisati lehele Tuesday 19 January, 2010 Tõmba artisti Bad orange Ootan Sind ma järve ääres alla Bad orange - Ootan Sind ma järve ääres .mp3 download Dance Muusikavideod Ootan Sind ma järve ääres lyrics can be found here Siit saad lugeda Ootan Sind ma järve ääres sõnad ja vaadata selle loo videot
  Lugu valmis aastal
  Seda videot on vaadatud juba


  Vaata artisti Bad Orange profiili

  Teised lood, mis on väärt kuulamist

  Ainuke Sa
  Ainuke Sa

  Telemaania
  Telemaania

  Tuli ja jää
  Tuli ja jää