Toomas Anni – Vabadus on mulle kõik

Jaga sõpradega

7 kommentaari

 • Hinne11111
  reili


  Täielik jama nagu kõik ülejäänud lauludki

  • HinneEi hinnanud
   Marje


   Laul on kirjutatud sellest, et vajad vabadust. Miks sa siis abiellud, kui kogu aeg naisi vahetad? Naudi vabadust ja tee oma mõttetut muusikat

   • Hinne11111
    Marje


    Seda inimest on tabanud suurusehullustus

    • Hinne55555
     janek


     kui teil on midagi MATI Nuude laulude vastu, siis palun ärge kuulake, ta on kõik laulud südamest kirjutanud ja tema laulud on kui reliikvia. Teie ei tea lauludes midagi peale drum & bass-i. Nii, et jätke team ja tema laulud rahule!!!

     • HinneEi hinnanud
      janek


      vabandust väljendasin oma arvamust valel ajal vales kohas, kustutaksin selle kommentaari kui oleks võimalik.

      • Hinne55555
       Anjuta


       Reilile. Sa ise oledki üks jama. Miks küll on inimesed nii kadedad, kui kellegil hästi läheb?Toomas Anni on väga,väga hea laulja ja tema laule võib kuulata lõpmatuseni.Tema sarnast annab otsida ja ei leiagi.

       • HinneEi hinnanud
        Rebeca


        Toomas Anni on super laulja .Maailma parim !

       Mida arvad artisti Toomas Anni loost "Vabadus on mulle kõik" Sina?


       You must be logged in to post a comment.

Toomas Anni – Vabadus on mulle kõikVabadus on mulle kõik
Hinne33333

Toomas Anni – Vabadus on mulle kõik sõnad

Sellele loole pole sõnu veel lisatud.
Kui oskad aidata siis
kirjuta sõnad allolevasse kasti
ja me lisame need lehele õige pea.

  <
  See video lisati lehele Thursday 27 August, 2009 Tõmba artisti JMKE Vabadus on mulle kõik alla JMKE - Vabadus on mulle kõik .mp3 download Muusikavideod Pop Vabadus on mulle kõik lyrics can be found here Siit saad lugeda Vabadus on mulle kõik sõnad ja vaadata selle loo videot
  Lugu valmis aastal
  Seda videot on vaadatud juba

  Anni kõik Mulle on Toomas Vabadus


  Vaata artisti JMKE profiili